<< Lana Merino

AVANTAJE LANA MERINO

Lâna merino, cea mai apreciată și fina lână din lume,  este tot ce e mai bun din ce ne poate oferi natura.

Firul  are o fineţe aparte și este de trei ori mai fin decât părul uman, foarte respirabil și permite corpului uman să se adapteze la schimbările de temperatură. 

Cu cât e mai subțire firul cu atât va fi mai fin, mai plăcut la atingere și nu va da mâncărimi.

Lâna merino este atât de fină încât poate fi purtată direct pe piele și se va simți incredibil de bine și confortabil , fiind moale și placută la atingere.

 

Ce o face atât de specială:

Este eco-friendly 

Lâna este o resursă 100% naturală, regenerabilă și biodegradabilă. Datorită proprietăților ei – eficiență termică și auto-curățare, este și prietenoasă cu mediul. Nu necesită tratamente chimice sau curățare frecventă. 

 

Antibacteriană 

Datorită unei proprietăți naturale, acest material neutralizează mirosul și nu permite dezvoltarea bacteriilor, anulând mirosurile neplăcute cauzate de transpirație chiar dacă este purtată o perioada mai lungă de timp. 

 

Termoregulatoare

Lâna acestor oi este un minunat izolant natural, rezistent la apă și extrem de rezistent la condițiile de vreme. Complexul de fibre din acest material se adaptează perfect la schimbările meteorologice de sezon: materialul este răcoros vara și călduros iarna.

 

Oferă protecție UV

Lâna Merino asigură nu doar confort termic, ci și protecție UV. În funcție de grosimea ,poate avea un factor de protecție UV de până la 50.  

Are capacitate naturală antistatică, absoarbe radiațile UV și are o rezistență sporită împotriva murdăririi.

 

imagine-3-632