Cum platesc

Transfer bancar 

 

Online cu card bancar prin PlatiOnline ( Visa/Visa Electron/ MaestroCard/ Maestro)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. 

 

Pentru plata cu cardul, tranzactia va apărea pe extrasul de cont cu numele roua-merinos.

 

Opțiunea de plată prin transferarea de la orice cont bancar la contul vânzătorului. Numărul contului vanzatorului este RO RZBR 0000 0600 2310 7231.

Utilizați numărul dvs. de comandă ca detaliu de plată. Dupa confirmarea comenzii veți primi un mail cu factura proformă si datele bancare ( cont IBAN, banca etc. ) astfel încat să puteți face plata în contul nostru. În acest caz comanda va fi expediată după ce avem confirmarea încasării plății.

Dacă intampinati probleme, nu ezitați să ne contactați sunând la 0722677272 sau prin e-mail la comenzi@roua-merinos.ro

Cu drag,

Echipa roua-merinos.ro