<< Lana Merino

Despre Roua-merinos

Stocul este actualizat in timp real, comanda plasată de dvs. va fi expediată imediat. Expedierea se face de la depozitul nostru din București prin intermediul LivrariOnline și va ajunge la dvs. in aprox. 24-48 ore (exceptând comenzile plasate in weekend care se vor expedia luni). Pentru alegerea mărimii potrivite dvs. consultați "tabelul de mărimi" unde gasiți dimensiunile exprimate in centimetrii (bust,talie,șold,înălțime etc). Pentru orice nelămurire nu ezitați sa folosiți butonul "Contactați-ne", un consultant din echipa Roua vă va răspunde în cel mai scurt timp.

Lâna merino, cea mai apreciată și fina lână din lume,  este tot ce e mai bun din ce ne poate oferi natura.

Firul  are o fineţe aparte și este de trei ori mai fin decât părul uman, foarte respirabil și permite corpului uman să se adapteze la schimbările de temperatură. 

Cu cât e mai subțire firul cu atât va fi mai fin, mai plăcut la atingere și nu va da mâncărimi.

Lâna merino este atât de fină încât poate fi purtată direct pe piele și se va simți incredibil de bine și confortabil , fiind moale și placută la atingere.

 

Ce o face atât de specială:

- este eco-friendly 

Lâna este o resursă 100% naturală, regenerabilă și biodegradabilă. Datorită proprietăților ei – eficiență termică și auto-curățare, este și prietenoasă cu mediul. Nu necesită tratamente chimice sau curățare frecventă. 

 

 - antibacteriană 

Datorită unei proprietăți naturale, acest material neutralizează mirosul și nu permite dezvoltarea bacteriilor, anulând mirosurile neplăcute cauzate de transpirație chiar dacă este purtată o perioada mai lungă de timp. 

 

 - termoregulatoare

Lâna acestor oi este un minunat izolant natural, rezistent la apă și extrem de rezistent la condițiile de vreme. Complexul de fibre din acest material se adaptează perfect la schimbările meteorologice de sezon: materialul este răcoros vara și călduros iarna.

 

 - oferă protecție UV

Lâna Merino asigură nu doar confort termic, ci și protecție UV. În funcție de grosimea ,poate avea un factor de protecție UV de până la 50.  

Are capacitate naturală antistatică, absoarbe radiațile UV și are o rezistență sporită împotriva murdăririi.

Finetea este intre 17.5 si 19.5 microni.  Materialul este tricotat din fir gata vopsit (yarn dyed) certficat OEKO-TEX Standard 100 Clasa I.

Articolele noastre sunt  produse in Romania din fir de lana merinos 100%, extra fine. 

Firul folosit are grosimea  17 - 19 μm  si  este extrafine, acesta procedura ii ofera firului o fineţe aparte precum si un aspect curat, intins. Este foarte respirabil și permite corpului uman să se adapteze la schimbările de temperatură.

Folosim o lână de cea mai bună calitate și pentru a te bucura timp îndelungat de proprietățile extraordinare ale ei, iţi facem următoarele instructiuni de folosire:

 

Nu este necesar să spălați foarte des produsele din lână merino.

Lâna Merino este o fibră naturală și într-un anumit grad  are capacitatea de auto-curățare. De aceea poți purta produsul în mai multe ture fără spălare.

Este recomandat totuși să faceți pauze de cel puțin o zi între purtări pentru a permite firelor să își recapete elasticitatea.

O metodă eficientă de curățare este aerisirea articolului, preferabil într-un mediu ușor umed -> vaporii de apă din aer au rolul de a scoate murdăria și mirosurile neplăcute din țesătură.

Atunci când vă decideți să spălați produsul, cel mai indicat ar fi să-l spălați de mână  -> lâna udă este mai sensibilă la fricțiune și poate fi distrusă.

Nu se folosește înălbitor sau balsam și nu se curață chimic.

Nu uscați la razele solare directe, altfel riscați decolorarea sau îngălbenirea țesăturii.

Articolul se usucă pe orizontală, pe suport special sau pe un prosop   -> uscarea pe umeraș poate duce la lungirea produsului și pierderea formei acestuia.

Depozitați articolul într-un loc uscat și nu în lumina directă a soarelui.

Se calcă pe dos, evitând eticheta.

Atenție: Lâna Merino poate fi afectată de paraziții casnici, cum sunt spre exemplu moliile.

Sfat: daca masurile dvs. se afla intre doua marimi, alegati-o pe cea mai mare daca doriti sa se potriveasca lejer sau pe cea mai mica daca doriti sa fie fit. Lana merinos este un material cu elasticcitate mare.

Descriere articole

Bluza dama Blisee, 600 g, 100% lana merinos extra fine

Bluza este produsa in Romania din fir de lana merinos 100%, extra fine. Firul folosit are grosimea  17 - 19 μm  si  este extrafine, acesta procedura ii ofera firului o fineţe aparte precum si un aspect curat, intins. Este foarte respirabil și permite corpului uman să se adapteze la schimbările de temperatură.

Pulover dama Dolce Vita, 250 g, 100% lana merinos, extra fine

Pluoverul este produs in Romania din fir de lana merinos 100%, extra fine. 

Firul folosit are grosimea  17 - 19 μm  si  este extrafine, acesta procedura ii ofera firului o fineţe aparte precum si un aspect curat, intins. Este foarte respirabil și permite corpului uman să se adapteze la schimbările de temperatură.

Pantaloni dama Blisee, 450 g, 100% lana merinos extra fine

Pantalonii sunt produsi in Romania din fir de lana merinos 100%, extra fine. 

Firul folosit are grosimea  17 - 19 μm  si  este extrafine, acesta procedura ii ofera firului o fineţe aparte precum si un aspect curat, intins. Este foarte respirabil și permite corpului uman să se adapteze la schimbările de temperatură.